dimecres, 17 d’abril del 2019

2n TRIMESTRE !

Hola famílies! Però que ràpid passa el temps. Ja ha acabat el 2n trimestre, ens anem de Setmana Santa, a la tornada de colònies i ja entrarem a la recta final del curs.

En aquest segon trimestre, els alumnes del menjador ens han volgut mostrar mitjançant vídeos molt originals el dia a dia en aquest espai.

NO US HO PODEU PERDRE: COMENCEM!

P3:

Els més petits del menjador s'estan adaptant molt ràpid! Amb la Amanda s'ho passen pipa: mengen, descansen i juguen demostrant que són un autèntic grupàs! Veieu el vídeo:




  P4:

Per als nens i nenes de P4 ja és el seu segon any al menjador. Van agafant confiança de mica en mica i se senten molt còmodes en el moment de menjar i en totes les activitats plantejades per la Encarni i la Pili. Ja us avisem que el vídeo és molt divertit!


    P5:


   1r:

Els alumnes de 1r també ens han volgut mostrar com és el seu dia a dia a l'hora del menjador. Gaudir del menjar, adquirir hàbits saludables i regalar mil somriures és l'ADN d'aquest fantàstic grup què té com a monitora a la Moli i que ens estan demostrant que "tot es pot aconseguir".




   2nA:

Al vídeo de 2n A podem veure com els alumnes comencen a actuar de forma independent a l'hora de manjar, tot adquirint hàbits saludables i positius. Un autèntic grupàs, que conduït per la Raquel, demostren dia a dia que es pot gaudir menjant i jugant de forma cooperativa. I a sobre, són originals i divertits. NO US PERDEU EL VÍDEO! 


2nB:

Els nens i nenes de 2nB ens mostren al seu vídeo com és el seu dia a dia a l'hora del menjador. S'ho passen d'allò més bé, gràcies a les activitats plantejades per l'Edu, el seu monitor, que els hi té una estima envidiable. Al vídeo podem veure els gustos dels nostres protagonistes, tant en el menjar com en altres àmbits de l'espai de menjador. ENDAVANT!  





3r:

Creieu que la classe de 3r és una classe molt avorrida? Valoreu-lo vosaltres en aquest fantàstic vídeo que ens han preparat juntament amb la Sónia, la monitora que els acompanya en el seu dia a dia a l'espai de menjador.


4tA:

El vídeo de 4t A el tindrem desprès de Setmana Santa. Els alumnes, juntament amb el seus monitors, el Samu i la Cristina, han volgut donar-li un punt d'emoció al blog tot dient que "lo bo es fa esperar". ESPEREM AMB ENTUSIASME NOI/ES!

JA TENIM EL VÍDEO TAN ESPERAT! A GAUDIR-LO!



4tB: 

Els alumnes de 4tB ens han deixat un vídeo molt divertit sobre un concurs de cuina de la televisó molt i molt conegut. Està de moda i hi participen tant adults com nens/es. Sabeu quin és? Gràcies nois, Maria, Elena i Loli per la vostra implicació i originalitat. NO US EL PODEU PERDRE!

https://drive.google.com/file/d/16W2R_9BT0LfA5FZNcShEao7PjPmQ0o0i/view

5èA:

Els nois i noies de 5è A ja són tots uns veterans del menjador. Tenen experiència en els hàbits a seguir a l'hora de menjar, coneixen les activitats dels espais i saben quan han de menjar la fruita. El que no sabem nosaltres és que també els hi dóna bé això de ser cuiners i d'imitar a la seva monitora, la Sandra. MOLT ATENTS AL VÍDEO!



5èB:

Els alumnes de 5è B ens han deixat una comèdia sobre el Just Eat, molt de moda també en aquesta época. Si algú té algún dubte de què és el que més els hi agrada per menjar, en el següent vídeo ho podreu comprovar. Gràcies al Mario per la grabació i per formar dia a dia a aquest fantàstic grup com a persones.



6è:

I ja arribem a l'últim vídeo, el dels alumnes més grans de l'escola! Aquest és el seu últim any i están gaudint de l'espai de menjador, coneixedors de que la seva etapa en el Marta Mata ja s'acaba. Tot seguit podem veure com és el seu dia a dia, el moment de menjar, a qué els hi agrada jugar al pati i les diferents activitats plantejades pel David i la Manoli, els seus monitors.


1 comentari: