Ingredients per 4 persones:
- 500 gr spaguetis/ macarrons secs
- 400 gr espinacs nets, frescos i sencers
- 200 gr de ceba pelada i tallada a quadrats
- 1 litre de llet vegetal (arros, soja o civada)
- aigua
- sal
- oli
Elaboració:
- - Omplir l'olla amb aigua i salar
- - Quant l'aigua estigui bullint,posar-hi els espaguetis, remanar i deixar 7'
- - Refredar.
- - Emplatar i afeguir un raig d'oli
- - En una cassola possar oli i la ceba tallada, deixar a FOC FORT durant 5' DESTAPAT. Baixar el foc i deixar 5' TAPAT.
- - Afegir la llet vegetal i portar a bullició. Afegir els espinacs, apacar elfoc i deixar infusionar.
- -Triturar i rectificar de sal.
- - Barregar els espaguetis amb la salsa en el moment de servir.
Comentaris:
Celíac: Aquesta recepta la realitzarem igual però amb pasta de blat de moro i ho farem separat.
Aquest plat és apte per els intolerants a la fructosa, als llegums i alèrgics als fruits secs.
Aquestes vacances de primavera els faré, espero em surtin tan bons com els que feu vosaltres.
ResponElimina