dimecres, 2 de març de 2016

MACARRONES MARCIANOS

Ha arribat el moment que tots i totes estàveu esperant!!!! Us deixem la recepta dels ultra famosos MACARRONS MARICANOS!!!!!


Ingredients per 4 persones:

- 500 gr spaguetis/ macarrons secs
- 400 gr espinacs nets, frescos i sencers
- 200 gr de ceba pelada i tallada a quadrats
- 1 litre de llet vegetal (arros, soja o civada)
- aigua 
- sal
- oli

Elaboració: 


  1. Omplir l'olla amb aigua i salar
  2. - Quant l'aigua estigui bullint,posar-hi els espaguetis, remanar i deixar 7'
  3. - Refredar.
  4. - Emplatar i afeguir un raig d'oli
  5. - En una cassola possar oli i la ceba tallada, deixar a FOC FORT durant 5'       DESTAPAT. Baixar el foc i deixar 5' TAPAT.
  6. - Afegir la llet vegetal i portar a bullició. Afegir els espinacs, apacar elfoc i     deixar infusionar.
  7. -Triturar i rectificar de sal.
  8. - Barregar els espaguetis amb la salsa en el moment de servir.

Comentaris: 

Celíac: Aquesta recepta la realitzarem igual però amb pasta de blat de moro i ho farem separat.


Aquest plat és apte per els intolerants a la fructosa, als llegums i alèrgics als fruits secs.


Es pot acompanyar amb formatge ratllat.







BON PROFIT FAMÍLIES!!!!

1 comentari:

  1. Aquestes vacances de primavera els faré, espero em surtin tan bons com els que feu vosaltres.

    ResponElimina