dilluns, 23 de novembre del 2015

LA PREGUNTA DE LA SETMANA!


Aquesta setmana la nostra pregunta és...

PERQUÈ SÓN MÉS SANES LES PATATES AL FORN QUE LES PATATES FREGIDES?

3 comentaris:

  1. Per que al fer-les al forn, no fem servir oli i per tant mengem meny greixos. I els greixos no són gaire saludables.

    ResponElimina
  2. Després d'estar discutint una estona, hem arribat a les següents conclusions:

    - Les patates al forn no estan cuinades amb oli brut.
    - Perquè normalment es fan amb oli de girasol que ha estat escalfat. A més a més, l’oli de girasol s’acostuma a utilitzar més d’un cop.
    - Les patates fregides tenen molt greixos i no són bons pel cos
    - Les patates fregides tenen més sal
    - Les fregides són dolentes pel cor
    - Les fregides xuclen molt oli
    - Les patates fregides fan venir sed

    La Esti ens ha explicat que les patates fregides tenen greixos saturats que son pitjors per la salut. Algun dia investigarem sobre aquest tema.

    ResponElimina
  3. Inés:Les patates al forn gasten menys oli que les fregides, apart l'oli fregit es menys sa que l'oli al forn.


    Inés,

    ResponElimina