Hola aquesta setmana em fet uns grups per inventar unes receptes amb pesols.
D'aquesta setmana ens agradat: els espaguetis marcianos, peix, la sopa darros ara us ensenyarem una recepta de pesuls:
Pesols amb ceba
Elaboració
Estofeu la ceba a foc suau en una cassola amb una mica d'oli fins que es comenci a estovar.
Afegiu-hi els pèsols i tapeu la cassola amb un plat amb aigua.
Deixeu-ho a foc lent fins que els pèsols estiguin cuits, tot sacsejant de tant en tant la cassola.
Variacions:
-Es pot fer amb ceba seca en comptes de tendra.
-Es poden afegir unes fulles d'enciam tallades a la juliana al moment de posar els pèsols a la cassola.
-Després de sofregir la ceba s'hi pot afegir cansalada o pernil tallats a daus, o salsitxes.
-També s’hi pot afegir una mica de sucre.
-Una mica abans que els pèsols estiguin cuits s’hi pot posar botifarra negra o blanca, o bull.
-S’hi pot posar un tall de sobrassada.
-S’hi poden afegir unes carreretes al final de la cocció, saltades prèviament amb all i julivert.
-S’hi pot posar una picada d’ametlla, alls i galetes al final.
Té molt bona pinta!! Ummmmm!! Us faré cas i seguiré la vostra recepta!
ResponEliminaBON PROFIT!!
Aquesta la faré el cap de setmana!!gràcies!
ResponElimina